Jelena Gajić najbolja atletičarka BiH

Jelena je dokazala da je u poslednjih pet godina bez premca u BiH

21.04.2024. 18:49
  • Podijeli:
Jelena-gajic_foto_FB-66252558e2d0d.webp Foto: Facebook

Jelena Gajić članica Atletskog kluba “Prnjavor” ponovo je proglašena za najbolju atletičarku BiH u seniorskoj konkurenciji za 2023 godinu.

Jelena je dokazala da je u poslednjih pet godina bez premca u BiH.

Ovu kalendarsku godinu poslije dvonedeljnih priprema u Antaliji istrčala je najbolji rezultat u istoriji BiH na 600m.

U narednom periodu Gajićevu očekuju desetodnevne pripreme u Makarskoj i nastup na međunarodnom atletskom mitingu u Splitu.

Na jučerašnjoj skupštini Atletskog saveza BiH u Sarajevu veliko priznanje za Atletski klub “Prnjavor” koji je dobio plaketu za trideset godina postojanja i uspješnih rezultata kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji.

Atletski klub je u ovoj godini doživio i jubilej 25 izdanje Međunarodne ulične trke u Prnjavoru, piše Prnjavor info.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()