F1 u Gradu grijeha: Luda žurka kao najava spektakla

Od starta je bilo jasno da će to biti istinska groznica subotnje večeri, pošto će se bitke među prestižnim kasinima i glamuroznim hotelima voditi subotom

06.11.2022. 10:59
  • Podijeli:
F1 u Las Vegasu 1_F1-1667727804262.webp Foto: Formula 1

Formula 1 stigla je u Las Vegas u kojem je viđen djelić onoga što nas čeka naredne godine. Poslije svega možemo zaključiti samo jedno - biće ludo.

Od kada je američka Liberti Medija preuzela najprestižniju trkačku seriju na svijetu, tendecija približavanja F1 publici u Sjedinjenim Državama je više nego jasna.

Osigurana je budućnost takmičenja u Ostinu, u kalendar je uvršten i Majami, a od sljedeće godine u elitu se vraća i Grad grijeha.

Od starta je bilo jasno da će to biti istinski spektakl, prava groznica subotnje večeri, pošto će se bitke među prestižnim kasinima i glamuroznim hotelima voditi subotom, a ne uobičajeno nedjeljom.

Kako bi dočarali šta nas to očekuje 2023, čelnici F1 su organizovali žurku na kojoj se pojavio poker asova - Luis Hamilton, Serhio Perez, Džordž Rasel i Aleks Albon.

Iako ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu, bio bi grijeh ne prenijeti bar djelić atmosfere. 

Vozači su limite svojih "mašina" prezentovali hiljadama fanova na čuvenom Stripu, rađene su "krofne", pržene gume, navijači su mogli da se okušaju i u Pit stop izazovu, testiraju svoju vožnju u simulatoru, slikaju se u bolidima...

"Bilo je sjajno već sada vidjeti toliko zainteresovanih fanova na ulicama. Ne mogu da dočekam da vidim kako će biti kada karavan dođe u grad sljedeće godine. Mada, već sada mogu da kažem da će biti ludo", nije krio oduševljene adut Mercedesa Džordž Rasel.

Trka na bulevarima Las Vegasa zakazana je za 18. novembar 2023.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()