EuroCup 1: Banjalučani spremni za veliko iskušenje

"Jedva čekamo da počne takmičenje. Atmosfera u ekipi je odlična. Dobro smo se spremili i vjerujem da ćemo slaviti na ovom kvalifikacionom turniru"

09.03.2023. 13:04
  • Podijeli:
KKI Vrbas_KKI Vrbas-6409c97098ab4.webp Foto: KKI Vrbas

Sve je spremno za početak EuroCup 1 kvalifikacionog turnira košarke u kolicima koji će sutra i prekosutra biti održan u banjalučkom "Boriku".

Pored domaćeg KKI Vrbasa, na jakoj smotri će nastupiti i London Titans (Velika Britanija), Padova Millennium Basket (Italija), Keln 99 (Njemačka) i Zmaj Gradačac (BiH).

Predsjednik banjalučkog kluba Marinko Umičević je poručio da su organizacioni radovi okončani i da turnir može da počne ovog trenutka.

"Želim ovom prilikom da se zahvalim predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koji je pokrovitelj turnira, Gradu Banjaluka, te premijeru Radovanu Viškoviću koji nas je podržao sa 10 hiljada maraka. Veliko hvala i našim promoterima, proslavljenoj košarkašici Slađani Golić kao i našem dugogodišnjem prijatelju i velikom treneru Draganu Bajiću. Naravno hvala i novinarima koji redovno prate naše aktivnosti", poručio je Umičević.

Trofejni košarkaški stručnjak Dragan Bajić rado se prihvatio da bude promoter EuroCup 1 smotre:

"Meni je uvijek zadovoljstvo da mogu da se odazovem pozivu mog prijatelja Marinka i igrača KKI Vrbas. Svima bih poželio dosta uspjeha na ovom takmičenju, a naravno našim šampionima da na kraju osvoje prvo mjesto".

Prije četiri godina Slađana Golić bila je promoter zajedno sa proslavljenim košarkašom Zoranom Slavnićem.

"Drago mi je da smo ponovo zajedno i srećna sam što sam sada promoter sa sjajnim trenerom i čovjekom kakav je Dragan. KKI Vrbas je sjajna družina, predsjednik Umičević veliki čovjek koji se mnogo daje za ovaj klub. Družićemo se naredna dva dana i nadam se da ćemo se na kraju radovati prvom mjestu".

Kapiten Košarkaškog kluba invalida Vrbas Biljana Nedić naglasila je da su u timu spremni za predstojeće okršaje:

"Jedva čekamo da počne takmičenje. Atmosfera u ekipi je odlična. Dobro smo se spremili i vjerujem da ćemo slaviti na ovom kvalifikacionom turniru. Želim da se u ime ekipe zahvalim predsjedniku Umičeviću koji nam je sve obezbijedio sve što je bilo neophodno i mi ćemo to uzvratiti dobrim igrama i rezultatima".

Svjesni su u redovima Banjalučana da će imati teške rivale:

"Dobro smo ih skautirali, sve znamo o njima i nadamo se pobjedama", komentar je jakog aduta Banjalučana Vlade Švrake.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()