Conora McGregora s bicikla je oborio neoprezni vozač, reakcija MMA zvijezde sve je ostavila bez teksta

Jedno drugo lice

08.05.2024. 10:07
  • Podijeli:
conor mcgregor reuters-648bf87f242e9.webp Foto: Reuters

Ovih dana u javnost je isplivala prošlogodišnja snimka saobraćajne nesreće Conora McGregora na biciklu.

Conor McGregor inače je veliki zaljubljenik u vožnju biciklom, posebno dok se nalazi kod kuće u Irskoj. Na svom ljubimcu na dva točka odradio je na stotine kilometara, no bicikl u aktuelnim priprema ipak ne koristi.

Razlog za to pojavio se nedavno na internetu. Naime, Conor je prošle godine tokom jedne vožnje imao neugodno iskustvo, iz kojeg je izašao s puno manje posljedica nego što je mogao.

Naime, tokom vožnje njega je s bicikla oborio neoprezni vozač, poprilično uništivši njegovo vozno sredstvo. Srećom, Conor je na sebi imao svu potrebnu opremu pa je tim putem izbjegao povrede.

Ipak, najzanimljivije je ono što ne napravio nakon nesreće, odnosno kako se ponio prema vozaču koji je sudar uzrokovao.

Conor se prema vozaču ponio prijateljski, zamolio ga je da ga odveze kući, a čak se s njim u automobilu snimio. Nesretnom Ircu vjerovatno nije bilo svejedno što je mogao povrijediti najveću sportsku zvijezdu svoje domovine, ali je sigurno bio sretan što je sve završilo na ovaj način, a ne tako da mu Conor istog trenutka najavi nekoliko tužbi i najboljih odvjetnika.

U komentari je zbog toga višestruko pohvaljen, čak i od ljubitelja borilačkog sporta koji baš ne preferiraju njegovu ličnost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()