Odnosi ponovo dozvoljeni na Olimpijskim igrama: Naručeno 300. 000 kondoma

Takođe, navodi se da će kreveti u olimpijskom selu biti napravljeni od kartona, ali da će moći da izdrže do 250 kilograma.

18.03.2024. 10:44
  • Podijeli:
Olimpijske igre pixabay-652830fd0e3e2.webp Foto: Pixabay

Lijepe vijesti za većinu sportista koji će ovog ljeta učestvovati na Olimpijksim igrama: zabrana intimnosti koja je važila u Tokiju ukinuta je pred takmičenje u Parizu!

Međunarodni olimpijski komitet je 2021. sprovodio naredbe o socijalnim distanciranju zbog pandemije korona virusa, dok “Skaj Njuz” javlja da je to prošlost kada je u pitanju Grad ljubavi.

Oko 9.000 sportista bi trebalo da se nađu u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, te se navodi da će za siguran seks na raspolaganju imati 300.000 kondoma.


Takođe, navodi se da će kreveti u olimpijskom selu biti napravljeni od kartona, ali da će moći da izdrže do 250 kilograma.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()