Mercedes će morati da čeka na Ferstapena

Ferstapen je rekao da mu laskaju pohvale koje je posle trke u Saudijskoj Arabiji na njegov račun poslao direktor Mercedesa Toto Volf

21.03.2024. 21:27
  • Podijeli:
maks ferštapen, velika nagrada saudijske arabije, 9 mart 2024 - foto AP Photo Darko Bandic Tanjug (1)-65ecbda7d2573.webp Foto: AP Photo/Darko Bandic/Tanjug

Trostruki uzastopni šampion Formule 1 Maks Ferstapen rekao je da namjerava da ostane do kraja ugovora u Red Bulu do 2028. godine, u jeku spekulacija da bi mogao da pređe u Mercedes.

Ferstapen je rekao da mu laskaju pohvale koje je posle trke u Saudijskoj Arabiji na njegov račun poslao direktor Mercedesa Toto Volf.

Volf je rekao da bi voljeo da nizozemski vozač pređe u njegov tim, ali Ferstapen želi da ostane sa "svojom porodicom u Red Bulu".

"Zbog toga sam i potpisao ugovor. Kao što sam ranije rekao, zadovoljan sam ekipom i naravno, veoma je važno da pokušamo da zadržimo ključne ljude u timu duže vrijeme jer je to važno za naše nastupe, a na kraju, nastupi su posao. Namjera je da ostanem do kraja, za mene bi bila sjajna priča da završim ugovor, pošto to u suštini znači da sam bio dio jedne porodice, jednog tima", rekao je on.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()