Zvijezde ogorčene nakon poraza od Jokića: Zbog čega imamo snimak?

Nuggetsi vode protiv Lakersa 2:0

23.04.2024. 12:11
  • Podijeli:
james lakers-66277e47c117f.webp Foto: Screenshot

Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 LA Lakerse ubačajem Jamala Murraya sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige. Uz junaka Murraya, čudesnu utakmicu odigrao je i Nikola Jokić, a zvijezde Lakersa su nakon susreta bile bijesne na suce.

Anthony Davis je na press-konferenciju nakon utakmice došao vrlo frustriran. Nakon što ga je jedan novinar upitao što se dogodilo u zadnjoj akciji, samo je rekao: "Murray je pogodio šut." Nakon toga je odložio mikrofon i bez riječi napustio konferenciju. 

Ljut je bio i Lebron James.

"Ne razumijem što se događa sa snimkama i sudijama. Rekao sam to već ove ili prošle godine. D'Angelo Russell je dobio udarac u glavu. Za koji k**ac imamo snimak? Nema smisla i smeta mi", poručio je jedan od najboljih igrača u historiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()