Žestok regionalni okršaj u NBA: Dončić i Bogdanović napravili spektakl

Upravo je Bogdanović bio najefikasniji u Detroitu s 30 poena i po četiri skoka i asistencije

02.12.2022. 08:27
  • Podijeli:
Bojan Bogdanović Detroit_Profimedia-1668243506377.webp Foto: Profimedia

Na NBA parketima sinoć je odigran samo jedan duel, ali kakav. Nakon produžetaka i velike drame Detroit Pistonsi rezultatom 131:125 savladali su Dallas Maverickse.

Bio je to žestok regionalni obračun dvije velike zvijezde, Bojana Bogdanovića s jedne te Luke Dončića s druge strane. Upravo su Hrvat i Slovenac vodili glavnu riječ i bili najefikasniji igrači na dvije strane.

Od starta je duel bio vrlo neizvjestan i dramatičan. Prva četvrtina okončana je neriješenim rezultatom, a na poluvrijeme Detroit odlazi s jednim poenom prednosti (61:60).

Prvu ozbiljniju prednost Detroit je imao na kraju treće dionice od 10 poena prednosti, ali je to poravnao Dallas i odveo meč u produžetak.
Međutim, tu je dominirao Bojan Bogdanović i donio pobjedu svojoj ekipi rezultatom 131:125.

Upravo je Bogdanović bio najefikasniji u Detroitu s 30 poena i po četiri skoka i asistencije. Dončić je upisao još kvalitetnije individualne parametre s 35 poena, 10 asistencija i pet skokova, ali nedovoljno za pobjedu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()