Zašto je Jokić na meč s Lakersima došao obučen kao negativac iz kultnog crtića?

Oduševio sve

21.04.2024. 09:39
  • Podijeli:
jokic gru x com-6624c15e39c2a.webp Foto: X-com

Nikola Jokić oduševio je sjajnom partijom za pobjedu NBA prvaka Denver Nuggetsa nad LA Lakersima 114:103 na startu play-offa, ali jednake je reakcije izazvao i prije meča svojim stajlingom.

NBA zvijezde često izazivaju veliku pažnju modnim kreacijama u kojima dolaze na mečeve, ali Jokić je u svom stilu antizvijezde izveo nešto neviđeno. Naime, na meč s Lakersima je najbolji igrač prvaka najjače lige došao obučen naizgled normalno. U crnoj majici s patentom i crno-sivim šalom oko vrata. No uprkos tome što se obukao normalno, njegov styling izazvao je ogromnu pažnju, a scene Jokića s navedenom odjećom i asesoarom su viralne.

Razlog je što se Jokić pojavio odjeven kao Gru, zlikovac iz kultnog crtića Grozni ja ili Despicable Me. To je oduševilo Jokićeve fanove, a s profila Nuggetsa masovno se šera fotografija koju je Jokićev klub objavio uz status "Je li došao igrati košarku ili ukrasti mjesec?" Naime, ovo drugo radi Gru.

Jokić se s njim povezao u novom nastavku crtića. Grozni ja 4 nam donosi priliku da vidimo Jokićeve glumačke talente. U njemu Jokić glumi lika koji dolazi kod psihologa opterećen time što mu ljudi govore da izgleda kao Gru.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()