Uoči početka plej-ofa: Džejms komentarisao duel sa Jokićem i Denverom

Nagetsi su prošle sezone “pomeli” Lejkerse sa 4-0 na putu do svoje titule, a Lejkersi su savladali Nagetse u finalu Zapada na putu do svog prstena u “balonu” 2020.

19.04.2024. 09:11
  • Podijeli:
lebron james nikola jokic reuters usa today sports-646c6d4fedc4a.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Lebron Džejms istakao je uoči novog susreta Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa u plej-ofu da prošlost nije važna za ovu seriju.

Nagetsi su prošle sezone “pomeli” Lejkerse sa 4-0 na putu do svoje titule, a Lejkersi su savladali Nagetse u finalu Zapada na putu do svog prstena u “balonu” 2020.

– Mislim da pridajete previše važnosti tome. Ovo je duel prve runde. Radujemo se plej-ofu. Ali je gledamo na to kao na revanš. Odigrano je kako je odigrano, ovo je nova serija. Radujemo se izazovu – rekao je Džejms.

Međutim, Nagetsi nisu dobili Lejkerse samo u prethodnoj plej-of seriji, već su poslije toga slavili u još četiri međusobna duela pa su seriji od 8-0.

– Ne bi uopšte trebalo da bude lično. Udaljiš se od plana igre ako učiniš to ličnim. Imamo naš plan, treba da izađemo na teren i sprovedemo ga i živimo sa rezultatom. Ja sam posljednja osoba koju treba da pitate o tome. Predugo igram plej-of da bih znao da ne treba da poletiš poslije prve utakmice ili zbog toga ko ti je protivnik. Treba da ostaneš miran – dodao je Lebron.

Najbolji strijelac u istoriji NBA lige je svjestan koliko je Denver, predvođen dvostrukim uzastopnim MVP-jem Nikolom Jokićem, opasan rival.

– Moramo odigrati bez greške. Moramo im otežati. Oni će pokušati da otežaju nama, očigledno – zaključio je LBJ.

Prvi meč serije na programu je u nedjelju ujutru od 2.30 po našem vremenu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()