Tripl-dabl mašina: Jokiću ne smeta ni temperatura

Nagetsi odigrali po notama srpskog asa koji je upisao 28. tripl-dabl ove sezone, uprkos činjenici da treći dan muku muči sa povišenom temperaturom

19.03.2023. 22:45
  • Podijeli:
Nikola Jokić_Seth Wenig AP Tanjug-64177cbe7878a.webp Foto: Seth Wenig / AP / Tanjug

Nikola Jokić i Denver vratili su se na pobjednički put pošto su kao gosti porazili Bruklin rezultatom 108:102.

Nagetsi nisu blistali u posljednje vrijeme, prije ovog meča su upisali pet poraza u zadnjih šest utakmica, čime su ugrozili tron Zapadne konferencije NBA lige.

No, večeras su odigrali inspirativno na oba kraja terena, i to po notama srpskog asa koji je upisao 28. tripl-dabl ove sezone, uprkos činjenici da treći dan muku muči sa povišenom temperaturom. Na koncu, centar iz Sombora je izbrojao 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija.

Primjera radi, legendarni Majkl Džordan, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena, tokom čitave karijere je odigrao 28 utakmica u kojima je imao dvocifren učinak u tri statističke kategorije.  

Džoker je "povukao" kad je trebalo. Gosti iz Kolorada brzo su se "odlijepili" i stečenu prednost lagano čuvali.

U drugoj polovini završnog kvartala imali su i 19 koševa viška, 100:81, nakon čega je domaćin zaprijetio serijom 12:0.

Bio je to posljednji trzaj Mrežica, s obzirom na to da je četa Majka Melouna odgovorila vođstvom 108:94 i tu je sve bilo riješeno.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()