Totalna dominacija: Košarkaši Crvene zvezde savladali Zadar

U timu Zadra ponovo se istakao Luka Božić sa 16 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

12.02.2024. 08:21
  • Podijeli:
kk crvena zvezda - kk baskonija, evroliga - 18 jan 2024 - foto Tanjug Vladimir Šporčić-65a980ef8f0f6.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

 Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su na domaćem terenu ekipu Zadra rezultatom 93:54 u utakmici 20. kola ABA lige.

Beogradski tim se nakon ove pobjede učvrstio na prvom mjestu na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 17/3, dok je Zadar sada na petom mestu sa skorom 11/9.

Domaći tim je sinoć već u prvoj četvrtini došao do plus 19 i tako odredio tok meča.

Tokom druge dionice prednost Crvene zvezde se nije spuštala ispod 20 poena, dok je u trećoj deonici domaći tim poveo prvo sa 30 i na kraju sa 40 poena.

Zadar nije imao rješenja za agresivnu odbranu Crvene zvezde, dok, sa druge strane, u hrvatskom timu komunikacija u odbrani nije funkcionisala.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džavont Smart sa 15 poena i pet skokova, dok je Jago dos Santos postigao 13 poena i tri skoka.

U timu Zadra ponovo se istakao Luka Božić sa 16 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()