Topuzović: Najljepši kraj Evrobasketa

"Trijumfom nad Njemicama na najljepši mogući način završile Evropsko prvenstvo"

25.06.2023. 18:05
  • Podijeli:
Kristina Topuzović_FIBA-649860e7e2eb8.webp Foto: FIBA

Košarkašica Srbije Kristina Topuzović poručila je da je bilo važno da Orlice pobjedom okončala Evrobasket.

Izabranice Marine Maljković su u meču za peto mjesto porazile Njemačku sa sigurnih 78:62.

Topuzovićeva je meč okončala sa četiri poena, tri skoka i dvije asistencije.

"Jako je bitno da smo završili sa pobjedom, izborile smo kvalifikacije za Olimpijske igre, što je bio cilj. Bilo je bitno da odigramo fokusirano, ispoštujemo dogovor i da ovu utakmicu iskoristimo da nam posluži za ono što slijedi u novembru", rekla je Topuzovićeva.

Srbija je na turnir došla kao šampion. No, u četvrtfinalu je izgubila od Belgije sa čak 40 razlike.

"Teško je bilo. Nije lako odigrati na taj način četvrtfinale. Mogle smo mnogo bolje, da uđemo fokusirano, ispoštujemo dogovor. Nažalost desilo se to što se desilo. Važno nam je bilo da izvučemo pouke iz te utakmice, da u svaki meč mora da se uđe 100 odsto bez obzira ko je protivnik. Ipak su ovo najbolje evropsko igračice. Uspjele smo protiv Crne Gore da odigramo kako treba I pobIJedimo. Sada smo trijumfom nad Njemicama na najljepši mogući način završile Evropsko prvenstvo", zaključila je Topuzovićeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()