Sve je spremno za košarkaški spektakl: Igokea slavi 50 godina postojanja

Svečano otvaranje turnira je sutra u 20 čašova na terenu Teniskog centra Republike Srpske a na teren će Igokea i moskovski CSKA

05.09.2023. 13:34
  • Podijeli:
igokea_jubilej_una-64f71210ebc87.webp Foto: Una

Sve je spremno za košarkaški spektakl povodom 50 godina postojanja KK Igokea. 

Svečano otvaranje turnira je sutra u 20 čašova na terenu Teniskog centra Republike Srpske a na teren će Igokea i moskovski CSKA. 

Tim povodom danas je održana pres.konfernecija na kojoj su pored trenera dva kluba prisustvovali Igor Dodik, generalni menadžer Igokee i Vuk Radivojević, sportski dorektor kluba.

"Mislim da je ovo dobra prilika za druženje ali i uigravanje naših ekipa. Nadam se da ce biti kvalitetna košarka. Sve ove klubove vode naši treneri što je posebno zadovoljstvo. Nadam se da ćemo u narednim danima stvoriti i neka divna prijateljstva koja ce ostati za cijeli zivot", kaže Emil Rajković,  trener CSKA

Igor Dodik, generalni menadžer Igokee kazao je da se nada da će najsvjetlija decenija Igokee biti u budućnosti jer tek očekuuju da mladi igrači stasaju i pokažu šta znaju.

Istaknuto je da će se igrati na otvorenom.

"Teren je bas impozantan. Nadam se da ce igrači uživati i da neće biti potrebna korekcija suta zbog vremena", kazao je Emil Rajković.

Vlado Jovanović, trener Ikogee ističe kako je ovo prvo iskustvo ovakve vrste.

"Očekujem spektakl. Sve izgleda savršeno i nadam se da će svima biti zanimljivo", rekao je Jovanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()