Stop za Partizan: Manekeni pokvarili Žocovu rođendansku žurku

Da stvar bude još gora, Manekeni su slavili na 63. rođendan Željka Obradovića, pokvarili mu feštu, te Crno-bijelim zakomplikovali život

09.03.2023. 22:36
  • Podijeli:
Džejms Naneli Partizan_KKP-640a5199d554f.webp Foto: KK Partizan

Sjajan nalet košarkaša Partizana okončan je u 28. rundi Evrolige, u kojoj mu je mjeru uzela milanska Olimpija.

Da stvar bude još gora, Manekeni su slavili na 63. rođendan Željka Obradovića, pokvarili mu feštu, te Crno-bijelim zakomplikovali život.

Na koncu, poslije 40 minuta dobre košarke pred 10.281 gledalaca u "Mediolanum Forumu" semafor je pokazivao 76:62 (13:19, 17:10, 19:17, 27:16).

Srpski predstavnik sada je na omjeru 15-13, još uvijek drži sudbinu u svojim rukama, ali ostaje žal što je u sjajnom ambijentu pred nekoliko hiljada Grobara propustio lijepu priliku za novi iskorak ka cilju.

Pogotovo ako se zna da su gosti odlično ušli u duel i, prije svega, zahvaljujući odličnoj odbrani na prvi predah otišli sa dopadljivih šest koševa viška.

Drugi kvartal donio je kud i kamo bolju igru domaćeg sastava koji je, takođe odličnom defanzivnom, uspio da napravi preokret o okrene na "plus jedan".

Partizan je bio u igri do finiša trećeg perioda i rezultata 46:46. I tada kao da se sve raspalo.

Olimpija je trojkom otišla na tri koraka prednost da bi početkom zadnje dionice serijom 11:0 stekla "plus 14".

I to je bio kraj. Koliko gost da je pokušavao da ostane u životu, domaćin je uvijek imao spreman odgovor te je zasluženo upisao 12. recku kojom je koliko-toliko produžio nadu u doigravanje.

Žocova četa u 29. kolu ide na noge šampionskom Anadolu Efesu. Prije toga će odigrati jadranski vječiti derbi sa Crvenom zvezdom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()