Steph Curry ovojio golf turnir za slavne osobe

Majstor i s malom lopticom

20.07.2023. 09:54
  • Podijeli:
curry instagram 22-64b8e8300b4e2.webp Foto: Instagram

Zvijezda Golden State Warriorsa Steph Curry je pokazao da nije samo vrhunski košarkaš, već i golfer.

Nekadašnji MVP NBA lige je pokazao da se odlično snalazi i sa malom lopticom, te je trijumfovao na American Century Championshipu, golf prvenstvu za slavne osobe.

Turnir se igra po posebnim pravilima, te se "eagle" boduje sa šest poena, "birdie" sa tri, "par" sa jednim, dok se za "double boogie" ili lošije dobija -2 poena.

Curry je trijumfovao sa 75 poena, dva više od nekadašnjeg tenisera Mardyja Fisha, osvajača ovog turnira iz 2020. godine.

"Ovo mi nije posao koji radim, pa je osvajanje samim tim posebno. Skoro deset godina igram na turniru i konačno imam trofej u vitrinama", rekao je Curry.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()