Srpski košarkaš Boriša Simanić izlazi iz bolnice u Manili

Simanić je dobio udarac u bubreg od Nunija Omota, u meču sa Južnim Sudanom i završio je u bolnici

10.09.2023. 10:13
  • Podijeli:
boriša simanic foto fiba-64f8197433a30.webp Foto: FIBA

Srpski košarkaš Boriša Simanić izlazi iz bolnice u Manili, desetak dana poslije životne opasnosti koja ga je zadesila.

Simanić je dobio udarac u bubreg od Nunija Omota, u meču sa Južnim Sudanom i završio je u bolnici.

Stvari su se iskomplikovale i bubreg mu je odstranjen, ali je kroz sve te probleme Simanić prošao i gurao ekipu na putu do finala Mundobasketa. Podržavao je saigrače čim se probudio, slao je poruke i oni su se zbog njega zbili kao ekipa.

Svi su isticali koliko su bitne te poruke i zato je za reprezentativce Srbije najljepša vijest da se njihov saigrač vraća u Srbiju kada i ekipa, nakon što Srbija završi finale Svjetskog prvenstva sa Njemačkom.

To finale se igra u danas od 14.40, a Simanić i ostali igrači će moći da proslave medalju, koje god boje ona bila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()