Šou Jokića i Dončića

I ovaj put Luka Dončić i Nikola Jokić iskoristili su priliku da se zabave, a Ol-star vikend u Indijanapolisu je više nego prigodna šansa za to

17.02.2024. 21:09
  • Podijeli:
Tan2024-02-1503572757_7 nikola jokić AP PhotoDavid Zalubowski-65cddfbd52597.webp Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Protekle noći u Indijanapolisu počeo je tradicionalni Ol-star vikend, a otvoren je susretima "Zvijezda u usponu".

I ovaj put Luka Dončić i Nikola Jokić iskoristili su priliku da se zabave, a Ol-star vikend u Indijanapolisu je više nego prigodna šansa za to.

Poznati kao veliki šoumeni i ovaj put su Srbin i Slovenac ukrali šou, pošto su jedan drugog ometali tokom šutiranja sa linije za tri poena.

Bilo je tu popularnog košakanja i zadirkivanja, kako na terenu tako i u pres centru, sve u granicama šale i zabave, a omakla se i jedna psovka.

Jokić i Dončić igraće na Ol-star utakmici koja će biti održana u Indijanapolisu 19. februara (02.00), a uz njih dvojicu u petorci Zapada biće Kevin Durent, Lebron Džejms i Šej Gildžus-Aleksander.

Istok će predstavljati Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Tajriz Halibarton, Dejmijan Lilard i Bem Adebajo, koji će zameniti povrijeđenog Džoela Embida.

Naredne noći na programu su još tri poslastice, prva je takmičenje u vještinama na kojem ćemo vidjeti Tajrisa Halibartona, Benedikta Maturina, Paola Bankera, Majlsa Tarnera, Entonija Edvardsa, Viktora Vembanjamu, Treja Janga, Tajrisa Maksija i Skotija Barnsa.

Naravno, neće izostati ni šutiranje trojki, a tu ćemo gledati obračune specijalista poput Malika Bizlija, Džejlena Bransona, Tajrisa Halibartona, Demijana Lilarda, Laurija Markanena, Treja Janga, Donovana Mičela i Karla-Entonija Taunsa.

Za kraju subotnjeg dijela programa, vidjećemo takmičenje u zakucavanjima i obračun u šutiranju trojki između Stefa Karija i Sabrine Jonesku, najboljih šutera u NBA i WNBA.

Kada je riječ o takmičenju u zakucavanjima, publika će na djelu vidjeti Džejlena Brauna, Hajmea Hakeza, Meka Meklanga i Džejkoba Topina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()