Šok u Laktašima: Bajić podnio neopozivu ostavku

"Smatram da je ovo jedini način da ekipa izađe iz krize"

14.01.2023. 20:08
  • Podijeli:
Dragan Bajić_ABA liga-1664461904045.webp Foto: ABA liga

Dragan Bajić od večeras nije šef stručnog štaba Igokee m:tel.

Trofejni stručnjak preuzeo je odgovornost za seriju loših rezultata te odstupio sa kormila.

Bajić je postao svojevrstan sinonim za klub iz Laktaša, sa njim je dostigao visine, osvajao trofeje, gasio požare...

No, povrede i izostanci u bitnom dijelu sezone došli su na naplatu.

Igosi su večeras kod kuće izgubili od Mege nakon produžetka. Bio je to sedmi vezani poraz u svim takmičenjima nakon čega je Bajić "presjekao":

"Preuzimam odgovornost za seriju loših rezultata u posljednje vrijeme. Ova odluka u ovom trenutku jedina je ispravna. Hvala mom stručnom štabu, svima u klubu na povjerenju i saradnji, ali smatram da je ovo jedini način da ekipa izađe iz krize", istakao je je Bajić na pres konferenciji nakon meča.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()