Rutinska pobjeda: Borac spreman za ABA 2 plej-of

Banjalučani su lako izašli na kraj sa Šenčurom, te poslali jasnu poruku da su spremni za plej-of bitke

10.03.2023. 22:49
  • Podijeli:
Borac košarka_ABA-640ba1e5da496.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Borca upisali su rutinsku pobjedu u posljednjem meču regularnog dijela sezone ABA 2 lige.

Banjalučani su lako izašli na kraj sa Šenčurom, slavili sa 68:61 (23:12, 21:12, 15:13, 9:24), te poslali jasnu poruku da su spremni za plej-of bitke.

Četa Zorana Kašćelana bila je favorit i od starta je željela da pokaže kako tu ulogu namjerava da opravda.

Posebno impresivna bila je defanzivna igra Crveno-plavih koji su do odlaska na veliki odmor primili svega 24 poena.

Na drugoj strani terena "spakovali" su 44 koša i sa 20 koraka prednosti najavili epilog.

Nastavak susreta bio je samo puko odrađivanje posla. Kašćelan je u završnom kvartalu miješao karte, odmarao nosioce, šansu dao svim igračima, što je slovenački sastav iskoristio da ublaži poraz.

Borac je prvi dio sezone okončao sa omjerom 9-4 i sada čeka rivala. Do kraja je preostalo da se odigra još šest utakmica nakon kojih će biti poznata konačna tabela i parovi četvrtfinala.

Među osam najboljih je prošao i Široki Brijeg, dok su se Sparsi oprostili od daljeg takmičenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()