Renoviranje Džezera iz Jute: Gdje će završiti Bogdanović?

Mediji ga za sada povezuju sa LA Lejkersima, Finiks Sansima, Boston Seltiksima, Majami Hitom i Šarlot Hornetsina

21.09.2022. 10:04
  • Podijeli:
Bojan Bogdanović_Profimedia-1663751050624.webp Foto: Profimedia

Juta Džez je duboko u procesu razgradnje i ponovne izgradnje tima tokom koje bi sredinu trebalo da promijeni i Bojan Bogdanović.

Tokom ljeta ekipa iz Solt Lejk Sitija trejdovala je dvojicu najboljih igrača, Rudija Gobera i Donovana Mičela, a sada rukovodstvo franđšize na čelu sa Denijem Ejndžom traži i potencijalnu destinaciju za najveću zvjezdu hrvatske košarke.

Džezeri su u sezoni 2021/22 imali 52 pobjede, ali je poslije još jednog razočaravajućeg nastupa u plej-ofu uprava riješila da ne nastavi saradnju sa trenerom Kvinom Snajderom i krene u novu etapu.

Popularni Babo će u oktobru započeti svoju devetu NBA sezonu, a 33-godišnjak je tokom tri godine u Solt Lejk Sitiju prosječno po utakmici bilježio 18,4 poena, 4,1 skok, uz šut iz igre 44,7 odsto i 39,7 odsto za tri poena.

Nema sumnje da bi Bogdanović bio od velike pomoći timovima koji žele da ostvare brzi rezultat. Mediji ga za sada povezuju sa LA Lejkersima, Finiks Sansima, Boston Seltiksima, Majami Hitom i Šarlot Hornetsina.

Sjajni šuter ima ugovor do kraja sezone vrijedan 19,5 miliona dolara. Prije Jute nastupao je za Zrinjski, Real Madrid, Mursiju, Cibonu, Fenerbahče, Bruklin Netse, Vašington Vizardse i Indijana Pejserse.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()