Real rutinski pobijedio, Musa "cijepao" mrežice

Još jednu dobru partiju u dresu pobjednika pružio je reprezentativac BiH. Bio je najbolji strijelac Reala i susret je završio sa 22 koša

02.10.2022. 14:40
  • Podijeli:
Džanan Musa_Profimedia-1664714395680.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Real Madrida upisali su rutinsku pobjedu nad Obradoirom rezultatom 93:79 u drugom kolu španske Endesa lige.

Kraljevi su u prvom susretu sezone pred domaćom publikom slavili bez mnogo problema, a pitanje pobjednika je bilo riješeno već nakon prve četvrtine koju su riješili u svoju korist rezultatom 27:12.

Još jednu dobru partiju u dresu pobjednika pružio je Džanan Musa koji je na ovom susretu dobio 21 minutu i maksimalno ih iskoristio.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio najbolji strijelac Reala i susret je završio sa 22 koša (šut za dva 3/6, šut za tri 4/6, penali 4/5 ) i četiri skoka uz indeks korisnosti 24, najviše u redovima madridske ekipe.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()