Real preživio Tenerife, Musa najbolji u Blancosima

Real i dalje drži prvo mjesto tabele u ACB ligi sa 21 pobjedom i 3 poraza, Tenerife su na poziciji broj 7 sa 14 pobjeda i 10 poraza

10.03.2024. 12:03
  • Podijeli:
musa real madrid 23-6575bb890551a.webp Foto: Rea Madrid

Odigrane su dve utakmice u nedeljnom podnevnom terminu u 24. kolu Endesa lige. Real Madrid je pobijedio na svom terenu Tenerife 80:78, dok je Valencia kao gost bila ubjedljiva protiv Obradoira 97:75.

Aktuelni šampion Evrope definitivno se nalazi u nekoj vrsti krize. Na vezane poraze u Euroligi nadovezale su se i slabije partije na domaćem frontu. Ipak, sada to Tenerife nije znao da iskoristi, iako je bio veoma blizu senzacije usred Madrida.

Džanan Musa je meč završio sa 10 poena, 7 skokova i 5 asistencija, a 10 poena su ubilježila još četvorica njegovih saigrača, Tavares, Hezonja, Poirier i Causeur.

Najefikasniji pojedinac utakmice bio je Tenerifeov Guy, koji je imao 14 ubačaja.

Real i dalje drži prvo mjesto tabele u ACB ligi sa 21 pobjedom i 3 poraza, Tenerife su na poziciji broj 7 sa 14 pobjeda i 10 poraza.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()