Raskid ugovora: Amerikanac napustio Igose

"Ovim putem se zahvaljujemo Kendriku za sve što je učinio za klub i želimo mu sreću u nastavku karijere"

03.02.2023. 22:39
  • Podijeli:
Kendik Rej_Igokea Marija Vuruna-63dd7ce3823c0.webp Foto: Igokea m:tel / Marija Vuruna

Kendrik Rej od večeras više nije košarkaš Igokee m:tel.

Dvije strane sporazumno su raskinule ugovor nakon saradnje koja je trajala 15 mečeva i koja baš i nije bila uspješna.

Jer, bez obzira na solidne statističke brojke momka iz Njujorka, ekipa nije ostvarila značajnije uspjehe.

Ispala je iz Lige šampiona, dok je u ABA ligi nanizala šest poraza koji su je iz plej-of pozicija gurnuli ka zoni ispadanja.

"Igokea m:tel obavještava javnost da je sporazumno raskinut ugovor sa Kendrikom Rejem. Ovim putem se zahvaljujemo Kendriku za sve što je učinio za klub i želimo mu sreću u nastavku karijere", saopštili su iz Laktaša.

Igosima neće biti lako da prekinu crnu seriju, pošto u nedjelju idu na noge šampionskoj Crvenoj zvezdi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()