Rajaković kritikovao sudije nakon poraza od Lejkersa: Drejk stao uz srpskog trenera

On nije propustio priliku da prokomentariše reakciju trenera Toronta na "domaćinsko" suđenje za Ljekerse

10.01.2024. 15:57
  • Podijeli:
Tan2023-12-2803451835_1 darko rajaković AP PhotoAlex Brandon-659ea6ec1c39f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Popularni muzičar Drejk, veliki navijač Toronto Reptorsa, oglasio se poslije burne konferencije za medije Darka Rajakovića na kojoj je ovaj kritikovao sudije.

Rajaković je "kiptio" od bijesa nakon meča sa Lejkersima u kojem su sudije 23 puta slale igrače iz Los Anđelesa na liniju penala samo u četvrtoj četvrtini.

Rijetko kada se može vidjeti da neki NBA trener ovako nastupi kao što je Rajaković pred medijima u Los Anđelesu, ali je za to imao puno pravo.

Veliki broj navijača i ljubitelja košarke na društvenim mrežama podržava stav srpskog trenera, a među njima je i popularni Drejk.

On nije propustio priliku da prokomentariše reakciju trenera Toronta na "domaćinsko" suđenje za Ljekerse.

"Toronto ima pravu osobu na poziciji trenera. Čovek je gejzir", slikovito je opisao Rajakovićev temperament najpoznatiji navijač Reptorsa.

Reptorsi su poraženi 133:131 najviše zbog činjenice da su "Jezerdžije" gro poena u odlučujućem periodu postigli sa linije penala.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()