Rafal: Partizan sa 17 trojki oborio Studente

Crno-bijeli su uspjeli da preokrenuo seriju i na kraju su ubjedljivm trijumfom u majstorici obezbijedili prolaz među četiri najbolje ekipe

22.05.2023. 22:10
  • Podijeli:
Janis Papapetru Partizan_ABA-646bce40468b4.webp Foto: Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana plasirali u polufinale ABA lige pošto su u trećem, odlučujućem meču serije pobijedili Studentski centar sa 112:83.

Crno-bijeli su uspjeli da preokrenuo seriju protiv Studenata, koji su napravili brejk u prvom meču i na kraju su ubjedljivm trijumfom u majstorici obezbijedili prolaz među četiri najbolje ekipe.

Tamo će ih čekati Cedevita Olimpija koja je prethodno eliminsala FMP.

Ekipa Željka Obradovića izgledala je mnogo bolje i sigurnije u odnosu na prva dva meča, a koncentrisanom igrom, pametnim odlukama uz sjajan šut, nije dozvolila još jedno iznenađenje.

Domaćin je susret prelomio u drugoj dionici, a na kraju je sa 17 trojki iz 30 pokušaja obezbijedio miran završetak četvrfinalne serije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()