Pred posljednje kolo Evrolige: Obradović otkrio na koga računa

Partizan je ovog popodneva trenirao u Areni koja je obojena u boje Makabija iz Tel Aviva

11.04.2024. 18:07
  • Podijeli:
Željko Obradovic-65f69c5db1ca4.webp Foto: ABA league/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana odradili su trening pred sutrašnji okršaj sa Valensijom u posljednjem kolu regularnog dijela Evrolige.

Partizan je ovog popodneva trenirao u Areni koja je obojena u boje Makabija iz Tel Aviva. Izraelski tim je postavio i svoj parket imajući u vidu da će večeras protiv Armanija nastupati upravo u dvorani koju ove sezone dijele Partizan i Crvena zvezda.

– Potrebno je da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima u posljednjem kolu regularnog dijela Evrolige. Da im se zahvalim još jednom na svemu što su uradili za nas ove godine. Pravili nevjerovatnu atmosferu koju su svi prepoznali i pripremali smo se da probamo da odigramo zaista dobru utakmicu – započeo je Obradović.

Koje su ključne stvari za sutra?

– Valensija je promijenila trenera poslije utakmice protiv Asvela i odigrali izvanredno u španskom prvenstvu i veoma lako pobijedili Baskoniju. Očigledno je da je ta promjena prijala igračima, kao i uvijek. Igrači su ti koji pokazuju da nije uvijek baš do njih, nego do nekog drugog, tako da ne sumnjam da će imati velikog motiva da odigraju ovdje na najbolji mogući način. Imaju kvalitet u bekovskoj liniji, igraju veoma agresivno. Moraćemo da ponovimo neke stvari iz prvog dijela sezone – kaže Obradović.

Obradović je otkrio da neće moći da računa na sve raspoložive snage.

– Pi-Džej ima problema, ne trenira i sigurno neće biti tu – rekao je Obradović.

Aleksa Avramović se našalio rekavši da je pozvao Branka Lazića poručivši mu da odigra dobru odbranu protiv Efesa. Šta na to kaže Željko Obradović i da li je on nekoga pozvao iz Crvene zvezde?

– Naravno da nisam nikoga. To su stvari između njih, oni su drugari i imaju pravo da se šale – kaže trener Partizana.


Crno-bijeli bi sutra mogli da odigraju susret bez rezultatskog značaja ukoliko Efes večeras savlada Crvenu zvezdu.

– Cijeli život sam se isključivo bavio sobom, svojm ekipom i svojim igračima. To se sigurno sada neće promijeniti pred sutrašnju utakmicu. Vodimo računa o nama – zaključio je Obradović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()