Pred gostovanje u Čačku protiv Borca: Obradović pozvao na oprez

Košarkaš Partizana Alen Smailagić takođe smatra da je Borac dobra ekipa.

10.03.2024. 18:22
  • Podijeli:
TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ Željko Obradović-65df3e62504ff.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegova ekipa mora da odigra sa najvećom koncentracijom sutrašnju utakmicu protiv Borca.

Moramo da promijenimo “čip”, da se vratimo ABA ligi u ovom ritmu utakmica. Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, prije svega u Čačku. Moramo sa apsolutno najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat – rekao je strateg crno-bijelih.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić takođe smatra da je Borac dobra ekipa.

– Imaju kvalitetne igrače, a naročito dobro igraju kod kuće. Mi izlazimo iz teškog poraza. Moramo da suzbijemo redove, odigramo najkoncentrisanije i najjače moguće. Probaćemo da zaboravimo poraz iz Milana, da nastavimo dalje, najbolje što možemo do kraja sezone – rekao je Alen Smailagić.

Partizan u 22. kolu ABA lige u ponedeljak od 19 časova igra protiv Borca u Čačku, prenosi Sportal.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()