Pred duel sa Olimpijakosom: Obradović otkrio šta je Partizanu potrebno za pobjedu

Košarkaši Partizana dočekaće sutra ekipu Olimpijakosa, u utakmici 32. kola Evrolige.

27.03.2024. 19:05
  • Podijeli:
TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ Željko Obradović-65df3e62504ff.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je Olimpijakos ekipa koja igra vrlo strpljivo u napadu i da će crno-bijeli u predstojećoj evroligaškoj utakmici morati da igraju odbranu 24 sekunde.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra ekipu Olimpijakosa, u utakmici 32. kola Evrolige.

– Imamo iskustvo utakmice koju smo igrali u prvom dijelu, ona bi trebalo da nam pomogne da znamo kako da igramo protiv njih. To je ekipa koja je napravljena za najveće domete, imaju kvalitet i igru koja je prepoznatljiva otkako je Jorgos Barcokas tamo – rekao je Obradović novinarima u Beogradskoj areni i dodao:

Oni su tim koji igra veoma strpljivo i dosta toga se odigra u samoj završnici napada. Kada to kažem, mislim na izuzetnu realizaciju u posljednje tri-četiri sekunde napada. To znači da ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Tu negdje liježi ključ utakmice“, rekao je Obradović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()