Portland pobijedio, Nurkić se povrijedio

Bh. reprezentativac napustio igru u trećoj četvrtini

26.01.2023. 07:07
  • Podijeli:
jusuf_nurkic - reuters-63aa8d6a4e07e.webp Foto: Reuters

Košarkaši Portlanda upisali su novu pobjedus obzirom da su noćas savladali Utah rezultatom 134:124.

U trijumfu Portlanda nešto više od 18 minuta odigrao je reprezentativac BiH Jusuf Nurkić. Nurkić je utakmicu napustio u 3. četvrtini nakon povrede.

Do tada je ubacio deset poena, uhvatio četiri skoka i zabilježio četiri asistencije. Nurkić je pogodio jednu trojku iz tri pokušaja, za dva je šutirao 3/7, a ubacio je jedno slobodno bacanje (1/1).

Kako su prenijeli američki mediji, Nurkić je osjetio bol u listu. Prije njega se povrijedio i Josh Hart. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()