Porodila se najljepša srpska košarkašica, kćerki dala neobično i rijetko ime

Mnogi je smatraju najljepšom srpskom košarkašicom, jer bi pored igre pod obručima mogla uporedo da se bavi i modelingom

21.01.2024. 11:15
  • Podijeli:
Višnja Stefanović_foto_Instagram-65ace9398fed1.webp Foto: Instagram/cherry._77

Srpska košarkašica Višnja Stefanović rodila je kćerku i podijelila radosne vijesti u subotu.

Višnja je prije mesec i po dana objavila da je trudna i da čeka prinovu, koja je dobila ime Kasia.

Mnogi je smatraju najljepšom srpskom košarkašicom, jer bi pored igre pod obručima mogla uporedo da se bavi i modelingom.

Igrala je za Art basket, kada je bila MVP završnog turnira Kupa Milana Cige Vasojevića, pa je obukla dres Budućnosti i prošle sezone je imala 9,5 poena u prosjeku.

Igra na pozicijama krilnog centra i centra sa visinom od 190 centimetara, a ljepotica rođena marta 2001. godine, ove ima nešto drugačiji prioritet, porodicu.

Stefanović je prošla mlađe kategorije reprezentacije Srbije i često bila među nosiocima igre nacionalnog tima. Svojevremeno je dobila poziv Marine Maljković u seniorsku selekciju.

Njoj su na najljepšoj vijesti čestitali prijatelji i članovi porodice, ali i neke reprezentativke Srbije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()