Počinje ABA liga, Igokea domaćin Crvenoj zvezdi

Košarkaši Igokee sutra dočekuju Crvenu zvezdu, a u novu sezonu ulaze sa visokim ambicijama

29.09.2023. 18:14
  • Podijeli:
Igokea-650b3b1d1488e.webp Foto: DRAGANA STJEPANOVI/ABA LIGA

Poslije mjesec i po dana priprema, na red su došle i zvanične utakmice. Na otvaranju sezone u Laktaše stiže Crvena zvezda. Trener Igokee Vladimir Jovanović ističe da na protivnika ne treba previše trošiti riječi. To je kako kaže, tim pravljen ne samo za vrh ABA lige, nego i za najviše domete u Evroligi.

„Ali i mi imamo neke naše adute. Imamo svoje ambicije. Vjerujemo u naš tim i sve što smo radili.  Kao i na svakoj narednoj utakmici, tako i u ovoj pokušaćemo da damo sve od sebe i da pokušamo da pobijedimo", rekao je trener Jovanović.

Igokea je ove sezone pretrpjela dosta izmjena u igračkom kadru. Došli su neki provjereni igrači, a tim je prema riječima trenera spoj mladosti i iksustva. Međutim ni drugi nisu sjedili skrštenih ruku, pa nas zasigurno očekuje interesantna sezona. A sa čime bi u Igokei bilizadovoljni?

„Sigurno bih bio zadovoljan da budemo prvi. Šalim se, težićemo da budemo što bolji. Generalni cilj je da budemo bolji nego prošle sezone, ali idemo korak po korak, idemo da ostvarimo što više pobjeda, a zadovoljstvo je uvijek veće kada se pobijedi“, dodaje trener Igokee.  

Utkamica Igokea - Crvena zvezda igra se sutra u Laktašima i počinje u 20 časova. Karte za ovaj duel moći će da se kupe na dan utakmice po cijeni od 40 KM.  

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()