Peto pojačanje: Iskusni centar se vratio u Igokeu

"Ekipa Vladimira Jovanovića će u ovoj sezoni pokušati da napravi korak više u ABA ligi i Ligi šampiona"

27.07.2023. 10:39
  • Podijeli:
Dzeki Karmajkl_KK Igokea-64c22b2d9a1e9.webp Foto: KK Igokea

Iskusni centar Džeki Karmajkl se vratio u redove u Igokee m:tel.

Riječ je o dobro poznatom licu u Laktašima, gdje je pružao odlične partije tokom sezone 2020/21.

Iako je produžio vjernost Igosima nakon te kampanje, odlučio je da ode u Cedevita Olimpiju, a uprava mu nije pravila problem.

Prošle godine branio je boje turskog Gazijantepa.

"Iskusni centar, koji je igrao širom Evrope, u prvom mandatu je u većini utakmica bio na visokom nivou i bio je član ekipe koja je stigla do polufinala plej-ofa ABA lige. Ovo je bilo peto pojačanje ekipe Vladimira Jovanovića, koja će u ovoj sezoni pokušati da napravi korak više u regionalnom takmičenju i Ligi šampiona", saopštili su iz kluba.

U redove bh. šampiona prethodno su stigli još jedan povratnik Edin Atić, Zoran Nikolić, Stefan Mudi i Marko Jeremić.

Iz juniorskog sastava je promovisan Dušan Makitan koji je sa Igosima osvojio omladinsku Ligu šampiona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()