Partizan se više ne pita: Olympiacos nokautirao ekipu Željka Obradovića u finišu!

Meč je riješen u nevjerovatno napetoj završnici četvrte četvrtine u kojoj je Partizan propustio šansu da boljom odbranom nagradi veoma dobro napadačko veče Kevina Puntera

28.03.2024. 22:43
  • Podijeli:
Kevin Panter-6605d6de11304.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Košarkaši Partizana poraženi su od Olympicaosa74:69 u meču 32. kola Eurolige pred svojim navijačima u Beogradskoj areni.

Meč je riješen u nevjerovatno napetoj završnici četvrte četvrtine u kojoj je Partizan propustio šansu da boljom odbranom nagradi veoma dobro napadačko veče Kevina Puntera.

Nije Punter bio jedini koji je vukao svoj tim u napadu, ali su problemi u odbrani kad se lomilo, uz neke zaista nevjerovatne pogotke Williams-Gossa i ofanzivne skokove njegovih saigrača značili da je pobjeda srpskom timu iskliznula iz ruku.

Grci su četvrtu četvrtinu dobili sa 28:10, što dovoljno govori o tome kako je u tom periodu odigrao tim Željka Obradovića, koji je poslije 30 minuta imao sve u svojim rukama, a onda praktično za jednu loptu ostao kratak.

Pobjednika je odlučio koš Mustafe Falla, ofanzivni skok Janulisa Larenzakisa prije toga i njegovi poeni poslije faula Puntera, a onda na kraju i slobodna bacanja Williams-Gossa.

Punter je bio najefikasniji košarkaš utakmice sa 19 poena, pratili su ga Kaminsky sa 14, a dvocifreni su bili Caboclo (13) i Dozier (12).

Nigel Williams-Goss nosio je Grke sa 17 ubačaja do trijumfa. Pratili su ga Papanikolaou uz 13 koševa i Walkup se zaustavio na 11 poena.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()