Partizan lako do pobjede nad Megom

Crno-bijeli su upisali 13. pobjedu u regionalnom šampionatu

22.01.2024. 21:30
  • Podijeli:
partizan mega tanjug-65aeba91bd776.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Košarkaši Partizana upisali su sigurnu pobedu protiv Mege u utakmici 17. kola ABA lige. Bilo je 112:80, a meč koji je igran u čast Dejanu Milojeviću obilježili su višeminutni aplauz i skandiranje prepune Arene. Više od 23 hiljade navijača poklonilo se bivšem treneru Mege i legendi Partizana.

Crno-bijeli su upisali 13. pobjedu u regionalnom šampionatu, a u redove šampiona regiona vratio se poslije povrede Aleksa Avramović.

Mega se držala u prvoj četvrtini, a već u drugoj je Partizan napravio značajnu prednost. Tu dionicu tim Željka Obradovića dobio je rezultatom 34:13.

Prvo poluvrijeme obilježio je i Džejms Naneli, koji je pogodio sedam trojki u prvih 20 minuta.

Naneli je bio i najbolji poenter kod pobjednika – 24 poena, uz šest skokova i dvije asistencije.

Pratio ga je Frenk Kaminski sa 14 poena, dva skoka i dva proigravanja.

Kod Mege je najbolji bio Uroš Plavšić koji je ubacio 26 poena, uz četiri uhvaćene lopte. Pratili su ga je Jelavić sa 16 i Iljasoglu i Đurišić sa po 13 poena.

Igrači oba tima nosili su specijalne majice nedavno preminulom Dejanu Milojeviću u čast, a prije utakmice, osim minutom ćutanja, velikim aplauzom i skandiranje odata je počast košarkaškoj legendi. Na posebnom mjestu u Areni našao se i dres sa brojem 13.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()