Pao paraf: Centar produžio vjernost Igokei

Centar iz Trebinja u prethodnoj kampanji nije imao pretjerano veliku minutažu. No, dobro ju je iskoristio

08.06.2023. 20:15
  • Podijeli:
Nikola Marić_KK Igokea-648218ffb26d7.webp Foto: KK Igokea

Čelnici Igokee nastavili su sa formiranjem tima za narednu sezonu.

Nakon što su produžili ugovor sa Harisom Delalićem, promovisali talentovanog Dušana Makitana, vratili Edina Atića, te potpisali Zorana Nikolića i Stefana Mudija, Igosi su "blindirali Nikolu Marića.

Centar iz Trebinja u prethodnoj kampanji nije imao pretjerano veliku minutažu. No, dobro ju je iskoristio pošto je potpisao nnovi, dvogodišnji ugovor.

"Nikola se kao mlad igrač preselio u Španiju gdje je sticao košarkaško znanje. Po godinu kadetske selekcije i juniorskog staža je odradio u Huventudu iz Badalone, odnosno u Funlabradi, a sljedeće sezone je prešao u Andoru gdje je debitovao u seniorskoj konkurenciji. Sljedeća stanica mu je bila u Americi gdje je četiri sezone nastupao za Litl Rok Trojanse. Prošle sezone debitovao je za Igokeu, te je u ABA ligi ostvario 4,6 poena i 2,4 skoka po utakmici, dok je u Ligi šampiona imao učinak od 4,7 koševa i 2,6 uhvaćenih lopti", objavili su iz Laktaša.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()