Oprez u Novom Mestu: Igoka gostuje Igokea gostuje kod Krke

Jovanović upozorio

08.12.2023. 08:41
  • Podijeli:
Igokea_KK Igokea-646f3cd8b6412.webp Foto: KK Igokea

U Novom Mestu nije lako igrati nijednoj ekipi, rekao je ovo trener Igokee Vladimir Jovanović pred večeranju utakmicu 11. kola ABA lige protiv Krke.

Sjajne igre ove sezone i osam pobjeda, od kojih su četiri vezane, stavljaju njegove izabranike u položaj favorita, ali mladi srpski stručnjak upozorava da su ovakve utakmice najteže.

"Gostujemo kod Krke koja godinama tradicionalno igra dobru košarku na domaćem terenu. U prošlom kolu imali su priliku da se vrate iz velikog minusa i pobede Split. Jako su nezgodni, prednjače Jan Špan kao i ostali bekovi dok su tu Jurij Macura i Marko Radovanović koji igraju odlično. Spremamo se najbolje što možemo i pokušaćemo da damo svoj maksimum i budemo skoncentrisani. Nadam se našoj dobroj igri ", naveo je Jovanović.

Ovaj meč biće dobra provjera pred ključnu utakmicu Lige šampiona protiv Tofaša koja će biti odigrana 12. decembra u Bursi. Ukoliko momci iz Aleksandrovca slave u Turskoj trebalo bi da zauzmu treće mjesto u grupi koje će im donijeti nastup u baražu za popunu top 16 faze FIBA takmičenja.

Član Igokee Marko Jošilo jednu godinu igrao je za Krku iz koje je 2020. stigao u sadašnji klub. Slovenačka ekipa ove sezone vratila se u elitni rang na Jadranu.

"Krka se bori za opstanak, upisala je dvije pobjede i sada želi da odbrani domaći teren i pokuša da nas iznenadi. U ovaj meč ulazimo sa dobrim raspoloženjem zbog dobrih rezultata i želimo da nastavimo u tom ritmu. Ako budemo ispoštovali ono što smo zacrtali ispred sebe možemo da se nadamo pobjedi",istakao je Jošilo, prenosi Glas Srpske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()