Određeni starteri za NBA All-Star susret: Jokić i Dončić uz LeBrona predvode Zapad, a Giannis Istok

Najviše glasova su dobili LeBron James i Giannis Antetokounmpo, te će biti kapiteni Zapada i Istoka

26.01.2024. 11:49
  • Podijeli:
all-star-utakmica-nba-profimedia.jpg

Završeno je glasanje navijača za All-Star timove, te je poznato kojih deset igrača će početi susret 18. februara u Indianapolisu.

Ove godine vraćena je podjela ekipa na Istočnu i Zapadnu konferenciju, te kapiteni neće birati saigrače kao što je to bio slučaj proteklih nekoliko godina.

Najviše glasova su dobili LeBron James i Giannis Antetokounmpo, te će biti kapiteni Zapada i Istoka.

Za Zapad će susret početi LeBron James, Kevin Durant, Nikola Jokić, Luka Dončić i Shai Gilgeous-Alexander, a za Istok Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid, Jayson Tatum, Tyrese Haliburton i Damian Lillard.

Preostalih 14 košarkaša koji će susret početi s klupe će odabrati treneri svih NBA ekipa 1. februara. U slučaju otkaza zbog povreda, komesar NBA lige Adam Silver će odrediti zamjenskog igrača.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()