Odbrojavanje: Srbija "osjetila" parket u Manili

Orlovi su u dobrom raspoloženju "osjetili" parket na kojem će voditi prve bitke koje počinju u subotu protiv Kine

23.08.2023. 17:55
  • Podijeli:
Košarka Srbija Manila_KSS-64e61d437c050.webp Foto: KS Srbije

Selektor Srbije Svetislav Pešić prvi put je izveo ekipu na parket "Aranet Koloseuma", gdje će biti igrne utakmice grupne faze Mundobasketa.

Popularni Kari je odlučio da otkaže jutarnji trening u dvorani zbog velikog premora jer se put do hotela u filipinskoj prestonici izuzetno odužio zbog ogromnih gužvi u samom gradu.

Iako je hotel udaljen tek nekih 20 kilometara od aerodroma, tim je putovao više od dva i po sata.

Orlovi su u dobrom raspoloženju "osjetili" parket na kojem će voditi prve bitke koje počinju u subotu protiv Kine.

Potom u ponedjeljak slijedi boj protiv Portorika i sredu protiv Južnog Sudana.

Da vlada dobra amotsfera vidi se i na fotografijama koje je Košarkaški savez Srbije objavio na društvenim mrežama. Čini se da su svi momci spremni za utakmice.

Orlovi će imati tri dana da se što bolje aklimatizuju i adaptiraju na značajno drugačije uslove i vremensku zonu. A onda kreće ono pravo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()