Oboren je negativni rekord NBA lige: Ne ide gore od Pistonsa

27 izgubljenih utakmica zaredom

27.12.2023. 07:34
  • Podijeli:
detroit pistons reuters-658bc32a3a749.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Košarkaši Detroit Pistonsa poraženi su na domaćem parketu od Brooklyn Netsa rezultatom 112:118, što znači da su upisali 27. poraz u nizu, te tako postavili negativni rekord NBA lige.

Do sad su bili izjednačeni sa Cleveland Cavaliersima iz 2010-11 i Philadelphijom iz 2013-14 sezone.

Pistonsi su se držali dugo u ovoj utakmici. Sredinom posljednje dionice imali su čak i prednost, ali sve je to nedovoljno bilo.

Nije dovoljna bila ni sjajna partija Cadea Cunninghama, prve zvijezde tima, koji je upisao 41 poen, kojima je pridodao devet skokova i pet asistencija. U poraženoj ekipi istakao se i Hrvat Bojan Bogdanović sa 23 poena.

Popularne "Mrežice" do pobjede vodio je Cam Johnson sa 24 postignuta koša.

Detroit je najgora ekipa lige sa omjerom 2-28, dok je Brooklyn 9. na Istoku sa po 15 pobjeda i poraza.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()