Nove brige Denvera: Evo šta pred meč stvara problem

Utakmica se igra u noći između utorka i srijede od 04.00 sata po našem vremenu

29.04.2024. 14:09
  • Podijeli:
nikola jokić, 27 april 2024 - profimedia-662de35a69b9b.webp Foto: Profimedia

Na Denver Nagetsima je da zatvore seriju sa Los Anđeles Lejkersima u petom meču serije u svojoj “Bol areni”. Dolaze Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ostali, spremni da poslije prekida niza poraza učine seriju još neizvesnijom.

U taboru branilaca titule se odjednom pojavio razlog za zabrinutost. Džamal Marej ima problema sa listom lijeve noge i upitan je pred duel.

Ukoluko Kanađanin ne bude igrao, to će biti ogroman nedostatak za Nagetse, pošto su Marej i Nikola Jokić jedan od najboljih tandema lige, a startna petorka Denvera među najjačima na svijetu.

Utakmica se igra u noći između utorka i srijede od 04.00 sata po našem vremenu, prenose “Sportske”.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()