Nova utakmica, stare navike: Jokić se ponovo igrao košarke

Nuggetsi savladali Utah Jazz rezultatom 110:102, te tako zadržali perfektan niz pobjeda u ovoj sezoni.

31.10.2023. 07:13
  • Podijeli:
nikola jokic reuters usa today sports-65409a2c3fb25.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Košarkaši Denvera nastavili su gdje su stali prošle sezone. Aktuelni prvaci NBA lige noćas su zabilježili i četvrti trijumf u sezoni, te još jednom potvrdili da su među glavnim kandidatima za odbranu naslova.

Nuggetsi su savladali Utah Jazz rezultatom 110:102, te tako zadržali perfektan niz pobjeda u ovoj sezoni.

Ponovo je nerješiva enigma bio najbolji košarkaš svijeta Nikola Jokić, koji se ponovo igrao košarke. Centar iz Srbije je susret zabilježio s novim triple-double učinkom, a ubacio je 27 poena, te dodao 10 skokova i 11 asistencija.

Pomogao mu je Gordon sa 21 košem.

Kod Jazzera najefikasniji je bio Markkanen koji je ubacio 27 poena, te dodao 14 skokova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()