Nova simultanka Jokića: Denver na dobrom putu da "počisti" Lakerse

Aktuelni prvaci vode u seriji 3:0 protiv Jezeraša

26.04.2024. 07:06
  • Podijeli:
jokić denver AP PhotoJack Dempsey via Tanjug-6627425d4497d.webp Foto: AP PhotoJack Dempsey Tanjug

Orlando je u trećem meču plejof serije deklasirao Cleveland rezultatom 121:83 i tako došao do prednosti 2:1 u seriji.

Ponovo je briljirao Paolo Bankero sa 31 poenom, 14 skokova i pet asistencija. Džejlen Sags je dodao 24 poena.

Kod očajnih gostiju po 15 poena su ubacili Karis Lever i Džeret Alen.

Philadelphia je na domaćem terenu savladala New York Knickse rezultatom 125:114 i tako smanjila na 1:2 u seriji.

Philu je do pobjede vodio fenomenalni Joel Embiid sa 50 poena (8-12 za dva, 5-7 i 19-21 sa linije slobodnih bacanja) i osam skokova.

Tyrin Maxi je nastavio sa dobrim partijama i ovaj put ubacio 25 poena. Kod Knicksa se istakao Dn Jaylen Branson sa 39 poena i 13 asistencija.

Aktuelni NBA prvaci, košarkaši Denvera još jednom su pobijedili LA Lakerse rezultatom 112:105 i tako stigli na korak do plasmana u polufinale konferencije.

Ponovo je najbolji košarkaš svijeta Nikola Jokić bio enigma za Jamesa i društvo, te mu je samo falila jedna asistencija za novi triple-double. Jokić je utakmicu završio sa 24 poena (9-12 za dva, 0-1 za tri i 6-7 sa linije slobodnih bacanja), 15 skokova i devet asistencija.

Najefikasniji kod Denvera bio je Aaron Gordon sa 29 poena, a uhvatio je i 15 skokova.

Kod Lakersa Davis je ubacio 33, a James 26 poena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()