Nova pobjeda Denvera: Jokić zabilježio 12. tripl-dab ove sezone

Ispred njega se nalaze samo Medžik Džonson sa 138, Oskar Robertson sa 181 tripl-dabl učinkom, dok je Rasel Vestburk lider na ovoj listi sa 198 mečeva na kojima je bio dvocifren u tri statističke kolone

13.01.2024. 08:52
  • Podijeli:
Nikola Jokić-652cea890f08f.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Košarkaši Denvera, aktuelnog šampiona NBA lige ostvarili su još jedan trijumf, ovoga puta su igrači trenera Majkla Malouna bili bolji od Nju Orleansa 128:113, a ponovo je najbolji u redovima Nagetsa bio fenomenalni Nikola Jokić.

Srpski reprezentativac je ostvario još jedan tripl-dabl učinak u karijeri, 12. ove sezone, a 117. od kada je zaigrao u Sjedinjenim Američkim Državama i najuspješniji je od svih centara u toj kategoriji, a četvrti u konkurenciji igrača na svim pozicijama.

Ispred njega se nalaze samo Medžik Džonson sa 138, Oskar Robertson sa 181 tripl-dabl učinkom, dok je Rasel Vestburk lider na ovoj listi sa 198 mečeva na kojima je bio dvocifren u tri statističke kolone.

Boban Marjanović je još jednu kompletnu utakmicu Hjustona presjedio na klupi i nije imao statistički učinak na meču protiv najslabijeg tima lige, Detroita (112,110), dok je Nikola Jović ponovo bio starter za Majami u duelu protiv Orlanda (99:96).

Bek tima sa Floride je za 25 minuta provedenih na terenu ubacio četiri poena, tri puta je uhvatio loptu i to sva tri ispod svog koša, četiri puta asistirao saigračima, ali i u dva navrata "prodao" loptu.

Veče za nama posebno će pamtiti Bogdan Bogdanović koji je uspio da ubacio 1.000. trojku u NBA karijeri, a ukupno je na meču protiv Indijane postigao 10 poena, ali su Pejsersi ostvarili ubjedljiv trijumf 128:126.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()