Nikola Jokić opsovao saigrača iz Denvera na našem jeziku: Ma idi bre u p**ku materinu

Nikola Jokić je meč okončao sa po 15 poena i skokova te pet asistencija i četiri ukradene lopte

16.04.2024. 07:35
  • Podijeli:
Nikola Jokic-66162d02e7f6b.webp Foto: AP Photo/Rick Bowmer/Tanjug

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić opsovao je saigrača DeAndre Jordana nakon sinoćnjeg gostovanja kod ekipe Memphis Grizzliesa.

Nuggetsi su rutinski savladali Grizzliese rezultatom 111:126 i tako regularni dio NBA sezone okončali na drugom mjestu na tabeli Zapadne konferencije.

Nikola Jokić je meč okončao sa po 15 poena i skokova te pet asistencija i četiri ukradene lopte.

Nakon utakmice je davao intervju za jednu američku televiziju u kojoj je prokomentarisao utakmicu i otkrio očekivanja pred start doigravanja.

Čim je počeo izlaganje, Nikoli je s leđa prišao Jordan i zaskočio ga što je iznerviralo centra aktuelnog prvaka NBA lige koji se okrenuo prema njemu i opsovao ga.

"Ma idi bre u p**ku materinu", rekao je Jokić i nastavio izlaganje.

Inače, Denver je zauzeo drugo mjesto u regularnom dijelu sezone te će u prvom kolu play offa igrati protiv boljeg iz duela New Orleans - Los Angeles Lakersi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()