Nikako da krene: Igosi pali deseti put u nizu

Igosi su u 20. kolu ABA lige upisali deseti vezani poraz na Jadranu, čime su doveli u pitanje čak i opstanak u regionalnoj eliti

05.03.2023. 20:44
  • Podijeli:
Igokea_Ales Fevzer Cedevita Olimpija-6404ef8427619.webp Foto: Ales Fevzer / Cedevita Olimpija

Košarkaši Igokee i protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani su nastavili srnu seriju poraza.

Igosi su u 20. kolu ABA lige upisali deseti vezani poraz na Jadranu, čime su doveli u pitanje čak i opstanak u regionalnoj eliti.

Ekipa iz Laktaša je prije deset rundi bila na omjeru 5-4 i čvrsto je držala poziciju koja vodi u plej-of.

Danas, 400 minuta košarke kasnije, učinak je 5-14 i novi neuspjeh 73:83 (15:25, 22:24, 14:22, 21:12) baš ništa dobro ne nagovještava.

Bilo je promjena u igračkom kadru, rokada se dogodila i na klupi na kojoj je umjesto Dragana Bajića sjeo Vladimir Jovanović.

No, pozitivna promjena je izostala. Igokea u narednom kolu dočekuje FMP protiv kojeg naprosto mora da slavi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()