Nikad bolji: Tek počeo sezonu i dobio priznanje

Ako nastavi biće apsolutno najveći favorit za osvajanje MVP priznanja

30.10.2023. 22:40
  • Podijeli:
Tan2023-10-2801412113_2 nikola jokić AP PhotoBrandon Dill-653cc2c7c6081.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Brandon Dill

Nikola Jokić je furiozno započeo sezonu u pravom MVP stilu i donio je Denveru tri pobjede iz prve tri utakmice, gdje je jednom upisao tripl-dabl, a dva puta dabl-dabl, uz brutalne brojke.

Protiv Lejkersa je dao 29, protiv Memfisa 22 i protiv Oklahome 28 poena, a zbog toga je zaradio prvo priznanje.

Naime, Jokić je izabran za igrača nedjelje na zapadu NBA lige i tako je već na početku sezone prigrabio prvo individualno priznanje.

Podsjetimo, Jokić je u prošlosti često znao slabije da krene u sezonu i tek kasnije podizao formu, čak i onda kada je dva puta bio MVP NBA lige za regularni deo sezone.

Ali, ovoga puta je već od starta krenuo furiozno i ako nastavi biće apsolutno najveći favorit za osvajanje MVP priznanja, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()