Nije mu prvi put: Stigla nagrada za košarkaša Partizana

Ligaški dio Evrolige okončan je duelima u četvrtak i petak, a prije plej-ofa nas najprije očekuju dueli u plej-inu.

13.04.2024. 18:22
  • Podijeli:
Džejms Naneli Partizan_KKP-640a5199d554f.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana pobijedili su Valensiju 79:66 u posljednjem kolu Evrolige i tako se ispisali iz elitnog takmičenja, a Džejms Naneli je sve to krunisao prestižnim priznanjem.

Naneli je ponio MVP titulu za ovu rundu, postigavši 19 poena (4/4 dvojke, 2/4 trojke, 4/4 slobodna bacanja) uz četiri asistencije i dva skoka.

Amerikancu je ovo drugi put da dobija nagradu za najkorisnijeg igrača kola, prethodno mu je to uspjelo u Makabiju u sezoni 2021/22.

Indeks korisnosti 27 kao i on imali su i Markus Hauard, koji je u pobedi Baskonije na gostovanju Virtusu (95:91) dao čak 34 poena (šut iz igre 6/9 za dva, 5/13 za tri i 7/8 slobodna bacanja), na šta je dodao i tri asistencije, baš kao i Kostas Slukas koji je u pobjedi Panatinaikosa nad Albom (84:75) upisao 16 poena (2/3 za dva, 3/3 za tri i 3/4 sa linije penala) i imao sedam asistencija i četiri skoka.

Ligaški dio Evrolige okončan je duelima u četvrtak i petak, a prije plej-ofa nas najprije očekuju dueli u plej-inu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()