Nestvaran potez: Jokić trojkom sa pola terena donio pobjedu Denveru

Nikola Jokić je ubacio 34 poena (11/14 za dva, 2/2 za tri i 6/7 sa linije slobodnih bacanja

05.01.2024. 07:24
  • Podijeli:
Jokić šut za pobjedu-65979ed83e272.webp Foto: AP Photo / Loren Elliott

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić vodio je Denver Nagetse do pobjede na gostovanju protiv Golden Stejta.

Prvo poluvrijeme donijelo je egal utakmicu, a na pauzu je Denver otišao sa 7 poena razlike. Ipak do preokreta Golden Stejt dolazi u trećoj četvrtini koju dobijaju rezultatom 44:24, no u zadnjoj četvrtini su uspjeli prosuti veliku prednost. Konačni rezultat bio je 127:130. Pobjednika je odlučila fenomenalna trojka Nikole Jokića preko ruke u posljednjoj sekundi sa velike udaljenosti.

 

 

Nikola Jokić je ubacio 34 poena (11/14 za dva, 2/2 za tri i 6/7 sa linije slobodnih bacanja. Podijelio je i deset asistencija, uhvatio devet skokova te imao dvije ukradene lopte i jednu blokadu. Kod Denvera su bili raspoloženi i Aron Gordon sa 30 poena te Džamal Marej sa 25.

Kod poraženih izdvojili su se Stef Karfi sa 30 poena i Klej Tomson sa 24.

Nakon ovog meča Golden Stejt je na omjeru 16-18, a Denver na 25-11.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()