Ne može sve sam: Jokić postigao više od trećine poena Denvera u debaklu od New Yorka

Uz njega jedini dvocifren je bio Aaron Gordon sa 12 poena, a samo još dvojica su susret završila sa više od 5 poena

26.01.2024. 10:35
  • Podijeli:
Nikola Jokić-65b2180ac729e.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Košarkaši Denvera su poraženi od New Yorka ubjedljivim rezultatom 122:84, a razlog je što Nikola Jokić nije imao nijednog raspoloženog saigrača.

Jokić je pružio sjaju partiju, te je ubacio više od trećine poena svoje ekipe. Susret je završio sa 31 poenom i 11 skokova, no samo 3 asistencije su dovoljan pokazatelj kako su igrali njegovi saigrači.

Uz njega jedini dvocifren je bio Aaron Gordon sa 12 poena, a samo još dvojica su susret završila sa više od 5 poena.

U redovima New Yorka OG Annunoby je ubacio 26, Jalen Brunson 21, a Quincy Grimes 19 poena.

Veoma uzbudljiv duel su odigrali i LA Lakersi i Chicago. Lakersi su slavili sa 141:132 zahvaljujući sjajnim partijama LeBrona Jamesa (25 poena, 12 asistencija), Anthonyja Davisa (22 poena, 11 skokova, 6 asistencija) i D'Angela Russella (29 poena).

Na drugoj strani DeMar DeRozan je ubacio 32 poena uz 10 asistencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()